Нередовни трансфери решиха Лига на шампионите!
#21 Removed user 21.07.2013 15:34
Us
463 Posts

<blockquote><h3>FC KODRAG написа:</h3>"1: Моите оферти бяха сложени за да БЛОКИРАТ ТРАНСФЕРИТЕ, дори по 2 000 000 на
играч да бях дал, нямаше играчите да дойдат при мен." А това "МОРАЛНО" ли ти се
струва бре господин The KINGS?</blockquote>
Именно за това става на въпрос.
Опитва се да прецаква хората с мръсните си номерца и после с цялата си наглост чак пуска и тема в която се опитва да се изкара,че той е жертвата.:O

<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3> Иначе ето и истинското мнение на РАЙДЕРС за БГ-то
http://prikachi.com/images/240/6355240c.jpg</blockquote>
колкото до това съобщение което си пазиш за спомен от преди половин година само ще ти кажа,че това преди да го напиша на теб интриганта,лично съм го писал и на човека за когото става навъпрос в съобщението.
И с оглед на написаното там, си задай въпроса защо ли играчите ми са продадени на него а не на теб Гн Часовник ???

И никога не забравяй,кой ти спря игричките - http://prikachi.com/images/472/6353472F.jpg

#22 red scorpion 21.07.2013 16:00
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

Големите никой не ги съди. Продължавайте така, но поне не пишете във форума да дразните простосмъртните. Отдавна трябваше да не фигурирате в шампиони, но админа навремето реши, само да ви спре трансферите и да ви пожали. Сега за втори път някои от вас ще бъдат пожалени, Щом така ви е сладко да сте първи ,карайте я така.

#23 Patience is over 21.07.2013 16:36
Patience is over
74 Posts
Since 22.05.2007

Нали идеята на тези трансфери е всеки да може да продава на който си пожелае. И в реалния футбол стоят така нещата. Има отбори, които не продават на така наречените си "врагове" , ако щете - rivals. Това със слагането на оферта само за да се блокира даден трансфер е пълна лигавщина за мен. Може би трябва да се направи нещо с тези средни и максимални цени, тъй като ще има още подобни ситуации сигурно.

#24 Removed user 21.07.2013 23:38
Mantis
1226 Posts

The KINGS просто е обсебен от играта! Точно във втория коментар на колегата Юве с 2-те снимки човек може да си направи извода, какъв интригант и прост човек е The KINGS!

#25 Removed user 22.07.2013 00:08
Red scorpions
662 Posts

Много глупави хора има тук, много завистливи и много ограничени.
ТЕМАТА е за НЕРЕДОВНИ ТРАНСФЕРИ... и само пален глупак неразбра че всъщност 2та въпросни играча отдавна трябваше да са мой, ако стария им собственик РАЙДЕРС не се оказа, лъжец и комплексар.
Какаво ще правите другия сезон бе хейтъри???
"Простия" The KINGS като е толкова глупав как стигна до тук да направи най-добрия отбор в историята на играта???... без пари , без лъжи, без мултиакаунти, без подържанеа от този и онзи. Сам за близо 3 години! Българите сме прост народ, затова сме на това дередже... аз съм ви виновен на всичките, че другите си правят далаверите и ви лъжат. Аз съм ви виновен че ви отварям постоянно очите за хора като тонос и разни подобни, където съсипаха играта.
Ама нали...човек като е успял и като не си трае на нередностите, става лош, глупав и прост!
Така да бъде! Странно как за едни и същи само съм лош и прост? Аз съм лош че съм се опитал да си взема това което ми се полага ( 2та играча на РАЙДЕРС) и аз съм лош че се опитах да попреча на трансфери, които са против правилата на играта, на морала и на феърплея?
Тук е и времето да попитам Райдерс и Бг-то...ако небях аз и моят инат и справедливост, кога щяхте да видите ЛШ през последните 3-4 сезона? Май бързо забравихте тонос какво ви правеше?...май бързо забравихте как си траехте като мишки докато той ви лъжеше и аз свърших черната работа да го разоблича и да можете сега да печелите. Даже небях потърпевщ от дейстивта му, но ви помогнах и се застъпих за вас.
НЕБЛАГОДАРНИЦИ!
Аз тук няма да на кой да се доказвам, за 7г съм постигнал много , даже всичко това ми помогна и беше като тренировка за бизнеса който почнах наскоро.
Просто разбрах че мойто място не е тук и рано или късно ще ви оставя без мен, да видим тогава с кой ще се заяждате и кой ще ви оправя нередностите, като се появи някой друг тонос.
Ще се видим другия сезон хейтъри...да видим как ще спрете тогава "простия"
Само да не се окаже "простия" по умен от всички, които играете заедно срещу него!(beer) (beer) (beer)
GOOD LUCK

#26 В Ъ Л Ц И Т Е 22.07.2013 12:21
В Ъ Л Ц И Т Е
270 Posts
Since 22.05.2007

Стига сте се плюли един други му, излагате се.

#27 Removed user 22.07.2013 13:14
Ul tra violets
828 Posts

Мисля, че се разбрахме с Огнян. Като и двамата се извинихме един на друг. Извинявам се и на колегите, че ги занимавахме с нашите спорове! (beer) (beer) (beer)

#28 Removed user 22.07.2013 13:42
Us
463 Posts

<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>....Аз съм лош че съм
се опитал да си взема това което ми се полага ( 2та играча на РАЙДЕРС)</blockquote>
:O Опс,пардон не знаех,че моите играчи ти се полагат по право.(rofl)
<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>Аз тук няма да на кой да се доказвам,за 7г съм постигнал много , даже всичко...</blockquote>
Определено след тази тема,вече няма нужда да се доказваш.Всички те разбраха какво представляваш.(chuckle)
<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>...рано или късно ще ви оставя без мен</blockquote>
:O Ще ни оставиш без теб???:(
<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>"Простия" The KINGS като е толкова глупав как стигна до тук</blockquote>
:^) Незанам,и на мен ми е чудно как успя да удариш дъното.Подобен морален упадък е рядко срещан дори в наши дни.:|

#29 Deportivo 22.07.2013 19:22
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

пак ли забравихте да си пиете хапчетата?
а и забравих,отбора на магнум ще бъде една класа над твоя,така че сори :)

#30 Removed user 22.07.2013 20:26
Dirt devils
1785 Posts

Много глупави хора има тук, много завистливи и много ограничени.
ТЕМАТА е за НЕРЕДОВНИ ТРАНСФЕРИ... и само пален глупак неразбра че всъщност 2та
въпросни играча отдавна трябваше да са мой, ако стария им собственик РАЙДЕРС не
се оказа, лъжец и комплексар.:^) "Кинг" престани с това да обиждаш хората на глупаци(wait) Не си ти най-най-най......